Afspraak maken

Werken bij piet hein fysiotherapie

Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures
We zijn op zoek naar nieuwe therapeuten die ons team komen versterken. Piet Hein fysiotherapie staat al bijna 50 jaar voor kwaliteit in de regio. Daar zijn we erg trots op. Om onze kwaliteit hoog te houden steken we elk jaar veel tijd in persoonlijke ontwikkeling en studie. We betalen graag de opleidingen en cursussen voor onze medewerkers. Zo weten we zeker dat iedereen behandelt op basis van de meest recente wetenschappelijke inzichten.

Ons team bestaat momenteel uit meer dan 20 fysiotherapeuten. Allemaal met hun eigen specialisme. Dat wil niet zeggen dat we allemaal op ons eigen eilandje werken. We zijn juíst een hecht team. Door regelmatig te overleggen, cases aan elkaar voor te leggen en masterclasses aan elkaar te geven helpen we elkaar én onze cliënten steeds beter.

Daarnaast zijn we ook altijd wel te porren voor wat gezelligheid. Of het nu om een etentje, de kerstviering of een teamuitje gaat, we gaan er graag met zijn allen op uit!

Wil jij meewerken op hoog niveau, in een hecht en gezellig team? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Via de knop hieronder kun jij met gemak een motivatiebrief en CV achterlaten. We nemen na je verzoek zo snel mogelijk contact met je op.

Onze vacatures

© Copyright Piet Hein Fysiotherapie 2024
 | Alle rechten voorbehouden