Afspraak maken

Mondo Yoga

Bij Piet Hein Fysiotherapie kunt u ook terecht voor Yoga lessen. Deze lessen worden gegeven door Jeanet Luth op de dinsdag avond. De vorm Yoga die gegeven wordt is de zogenoemde “Mondo Yoga”.

Mondo Yoga komt voort uit inspiraties van dru-, hatha- en do in Yoga maar ook Thai Chi en Qigong hebben hun invloed gehad in deze vorm van Yoga.

Mondo Yoga gaat in op het samenspel tussen hoofd, hart en lichaam en draagt bij aan het creëren van rust in het hoofd, ontspanning en (veer)kracht in het lichaam en meer plezier in het leven.

Naast specifieke houdingen en bewegingen maakt Mondo Yoga gebruik van ontspanningstechnieken, ademhalingsmethoden, meditatie en visualisatie.

In elke les staat een thema centraal die als “interventie van de week” wordt ingezet om mee te werken. Door middel van zachte, vloeiende oefeningen en bewegingen breng je je aandacht naar “het binnenste van jezelf”, waar je contact maakt met “jouw eigen wereld”. Onrust en spanning die zich daar bevinden worden op een rustige manier aangepakt door middel van mindfulness oefeningen, ademhalingsoefeningen en affirmaties, wat zal leiden tot ontspanning en rust in het hoofd en lijf.

Elke les wordt afgesloten met een diepe ontspanning.

De yoga lessen worden gegeven op de dinsdag avonden van 20:00 – 21:30 uur en vinden plaats in de praktijk van Piet Hein Fysiotherapie.

Voor meer informatie of aanmelden:

Tel: 06-55716686


Mail: jeanet@mondo-online.nl


Web: www.mondo-online.nl

© Copyright Piet Hein Fysiotherapie 2024
 | Alle rechten voorbehouden