Afspraak maken

Meer Bewegen Voor Ouderen

Corona-voorzorgsmaatregelen

In navolging van de nieuwe coronaregels zijn er enkele wijzigingen doorgevoerd in onze praktijk:

  • Het dragen van een mondkapje is opnieuw verplicht bij het betreden van het pand.
  • Voor de Fysio Fit groepen geldt (net als in de sportschool) dat u een geldig corona toegangsbewijs moet kunnen laten zien (QR-code op telefoon of geprint). In de Fysio Fit groepen is een mondkapje vervolgens niet meer verplicht.
  • Geef elkaar de ruimte daar waar mogelijk.
  • De groep bestaat net als voorheen uit maximaal 11 personen en 1 begeleider.
  • U dient zelf de gebruikte apparaten schoon te maken na afloop van gebruik.
  • Gebruik de alcohol zuilen bij binnenkomst en na de training

Wij bieden het beweegprogramma ‘Meer Bewegen Voor Ouderen’ (MBVO) aan. Afhankelijk van uw zorgverzekeraar kan het financieel erg voordelig of zelfs gratis zijn!

Wat is  MBVO?

MBVO is een beweegprogramma voor mensen van 55 jaar en ouder die op een verantwoorde manier fit willen worden of blijven. Dit is zowel voor mensen met als zonder lichamelijke klachten. U traint bij ons altijd onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Wij horen vaak van 55-plussers dat zij meer klachten krijgen als zij zelfstandig in een sportschool trainen. Dit komt bijvoorbeeld omdat zij onervaren zijn in het trainen in een sportschool. Velen van hen wil graag begeleiding van iemand die weet hoe hun lichaam in elkaar steekt. Bij ons wordt u daarom dan ook begeleidt door één van onze fysiotherapeuten.

Wij vinden het belangrijk dat u van tevoren een medische intake van een fysiotherapeut krijgt. Zo leren wij u en uw lichaam kennen waardoor wij u een individueel en veilig beweegprogramma kunnen aanbieden die overeenkomt met uw wensen en lichamelijke mogelijkheden. De intake wordt vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. In deze intake bespreken we uw mogelijkheden en doelen voor dit bewegingsprogramma.

Na de medische intake zal er een individueel beweegprogramma starten, met een frequentie van één keer per week. De trainingen duren 60 minuten.

Wanneer start MBVO?

De lessen kunnen gestart worden aan het begin van iedere maand.
Sommige groepen zijn al vol. Belt u daarom om te vragen naar onze beschikbare tijden.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn zeer verschillend per verzekeraar en lang niet alle verzekeraars vergoeden dit beweegprogramma. Via deze link kunt u kijken of uw zorgverzekeraar financieel bijdraagt aan MBVO.
U betaald bij ons middels automatische incasso. U ontvangt van ons op aanvraag een factuur, deze kunt u indienen bij de zorgverzekeraar om de vergoeding te ontvangen.

Hoe kan ik mij opgeven?

U kunt telefonisch contact met ons opnemen op nummer 023-5633333 of een mail sturen naar info@pietheinfysiotherapie.nl

© Copyright Piet Hein Fysiotherapie 2024
 | Alle rechten voorbehouden