Sjoukje Wielinga

Fysiotherapeut / Orthopedisch Geneeskunde (Cyriax) / Mulligan Therapie / Medical Taping (CureTape) / Triggerpoint Therapie / lid Schoudernetwerk / lid Artrose Netwerk / Klachtenfunctionaris / Functionaris gegevensbescherming
BIG: 29910948204
Sinds 2009 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. In die periode tot nu is er al veel veranderd wat betreft mijn werkzaamheden. Door het volgen van cursussen kom je erachter wat je wel en juist niet leuk vindt aan het vak. Voor mij ligt de focus nu op het behandelen van schouders. De schouder is een complex gewricht waar veel over te leren valt. Dat vind ik er juist zo interessant aan!Natuurlijk behandel ik niet alleen maar schouderklachten, ook andere patiënten zijn welkom om bij mij over de vloer te komen. Naast schouderklachten ben ik ook werkzaam in het verpleeghuis als fysiotherapeut. Ik help ouderen met een stukje revalidatie of ik ondersteun mensen in het verpleeghuis met een bepaalde aandoening.Het is enorm dankbaar werk. Laatst heb ik nog een oudere dame weten te helpen waarvan we dachten dat ze niet meer kon lopen. Na veel oefening lukte het haar uiteindelijk weer om een stuk over de gang te lopen, wél 17 meter! Mevrouw was helemaal emotioneel van geluk. Nouja, dat zijn wel echt de momenten waarvoor je het doet.
Wandelen
Fietsen
Lekker buiten zijn in het zonnetje
Piet Hein Fysiotherapie
Wij staan voor veiligheid, vriendelijkheid, professionaliteit en kwaliteit leveren in de zorg, met een persoonlijke benadering.
Praktijkinformatie folder
© Copyright Piet Hein Fysiotherapie 2022
 | Alle rechten voorbehouden