Afspraak maken

Echografie

Piet Hein Fysiotherapie bied u de mogelijkheid een echografie te laten maken om meer inzicht te krijgen in uw klachten. Bij echografie wordt al snel gedacht aan zwangerschap, organen of vaatonderzoek. Echter is de laatste jaren echografie in grote opmars binnen de fysiotherapie.

Echografie maakt gebruik van ultrasone (niet-hoorbare) geluidsgolven om spieren, pezen, kapsels en banden te beoordelen op mogelijke afwijkingen. Hierdoor kunnen wij voor veel klachten een betere diagnose stellen en kunnen we beter bepalen wat de beste behandeling voor u is en hoe lang uw revalidatie gaat duren.

De echo’s worden gemaakt door Wibbo Hummelen. Wibbo is fysiotherapeut, sportfysiotherapeut en heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in de echografie van spieren en gewrichten. Binnenkort is Wibbo ook docent echografie bij het Nationaal Trainingscentrum Echografie.
Wibbo is elke vrijdag middag aanwezig bij Piet Hein Fysiotherapie. Voor het maken van een afspraak voor een echo kunt u contact opnemen met het algemene nummer van Piet Hein Fysiotherapie.

De kosten voor een echografie zijn 45 euro. U krijgt van ons een factuur die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Of en hoeveel u hiervan vergoed krijgt is afhankelijk van uw zorgverzekering.

© Copyright Piet Hein Fysiotherapie 2024
 | Alle rechten voorbehouden