Afspraak maken

Fysio fit groepslessen en fit en relax groepslessen

Fysio-Fit groepslessen

Piet Hein Fysiotherapie biedt u de mogelijkheid te trainen met de modernste apparatuur in onze trainingszaal, onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Pak je kans, meer in beweging!

U traint één of twee keer per week op een vaste dag en tijd met een vaste club mensen.  Dé stok achter de deur om wél te gaan sporten. Samen met de trainer stelt u uw trainingsprogramma op welke specifiek is aangepast op uw (lichamelijke) mogelijkheden en wensen. Zo kunt u werken aan uw algehele conditie, spierkracht, het verbranden van calorieën of het onder controle houden van een (chronische) blessure of klacht.

Voor wie is Fysio-Fit bedoeld?

Fysio-Fit is bedoeld voor mensen die meer en weer willen bewegen. Ook mensen die verantwoord willen bewegen zijn bij ons aan het juiste adres. Fysio-Fit is in groepsverband onder begeleiding van een fysiotherapeut. Zodoende bent u verzekerd van een goede trainingsopbouw en beweegt u altijd op een verantwoorde manier. Kom gerust eens langs om de Fysio-Fit faciliteiten te bekijken en kennis te maken!

Kosten:

Maandabonnement 1x per week€ 50,-  per maand
Maandabonnement 2x per week€ 85,- per maand
Jaarabonnement 1x per week€ 500,- per jaar
Jaarabonnement 2x per week€ 850,- per jaar

Bent u ouder dan 55 jaar? kijkt u dan ook naar onze MBVO groepen (Meer Bewegen Voor Ouderen). Mogelijk dat uw zorgverzekeraar een deel van de kosten vergoedt.

Let op! Als u voor het eerst voor de Fysiofit komt is een intake gesprek noodzakelijk. Deze intake wordt in rekening gebracht bij uw Zorgverzekeraar als u voor fysiotherapie een Aanvullende verzekering heeft. Bent u niet aanvullend verzekerd voor fysiotherapie, dan wordt er éénmalig een bedrag van € 38.50 in rekening gebracht.

Voorwaarden Fysio-Fit

  • Door het ondertekenen van dit formulier sluit u een automatisch doorlopend abonnement af voor één of twee keer per week sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut.
  • Het abonnement start altijd op de eerste van de maand.
  • -Indien u een keer verhinderd bent, stellen wij het op prijs dat u zich afmeldt.
  • Gemiste lessen kunnen niet ingehaald worden
  • Het veranderen van lesuur binnen de week is mogelijk na overleg met de administratie of met de behandelend fysiotherapeut. Indien er geen plek is voor u op dat lesuur, kunt u op de wachtlijst worden geplaatst.
  • Er geldt een opzegtermijn van een kalendermaand voor alle abonnementen. Indien u tussentijds uw abonnement opzegt, vindt er geen restitutie plaats van het resterende abonnementsgeld voor de lopende abonnementsperiode. Bij het afsluiten van een kwartaal abonnement gaat u een contract aan voor die periode. Het abonnement kan niet worden gestopt tussentijds dit kwartaal.
  • Mutaties zoals vakantie langer dan een maand, langdurige medische stop, verandering van abonnement, verandering van dag/tijdstip, dienen middels het mutatieformulier te worden doorgeven.
  • Indien u vooraf duidelijk aangeeft, wanneer u langer dan een maand afwezig zult zijn, houden wij hierbij rekening met de betaling. Dit gaat altijd per de eerste van de kalendermaand.
  • U kunt zelf bij uw zorgverzekeraar nagaan of u MBVO (Meer Bewegen Voor Ouderen) vergoedt krijgt. U kunt dan de factuur bij ons opvragen en deze indienen bij uw zorgverzekeraar.
© Copyright Piet Hein Fysiotherapie 2024
 | Alle rechten voorbehouden